Martinsen PT & rehabilitering

Martinsen PT & Rehabilitering er en fysikalsk medisinsk klinikk med rehabiliteringstrener, massasjeterapeuter, lege og personlig trenere. Vi gir også kostholdsveiledning og tilbyr akupunktur.

Jøran Martinsen er klinikkens leder. Han har mangeårig bakgrunn fra styrketrening og ulike kampsportgrener. Klinikken kan derfor også bistå med optimalisering av toppidrettsutøvere. Martinsen er en av landets svært få rehabiliteringstrenere. Han er internasjonalt sertifisert gjennom Akademiet for personlig trenere. Dette er en ny utdanning i Norge, som få har fullført til nå.

Jøran Martinsen er utdannet personlig trener og massasje- og spa-terapeut. Han har en unik forståelse for sammenhengen mellom fysiske plager, biomekaniske forhold, fysiologi, nevrologi og hvordan alt dette bidrar til å forklare den enkeltes plager. Det er også denne forståelsen som bidrar til at han kan velge optimal behandling og rehabiliteringstrening for den enkelte.

Martinsen PT & Rehabilitering har samarbeid med Raufoss legesenter, ved legene Kishananth Velauthapillai (Kishan) og Snorre Langfjæran, Mudo gym og kampsport Gjøvik, Mudo Norge og kiropraktorene Stein Tore Narten og Per Straumsheim.